Find
  1. Weddings
  2. Photographers
  3. Bulgaria
  4. Varna
  5. Сватбен фотограф Балин Балев
Photographers

Сватбен фотограф Балин Балев

  Website       Bulgaria, Varna,     089 971 3350

About Сватбен фотограф Балин Балев

Ако търсите сватбен фотограф във Варна ( https://bbalev.com/svatbi/svatben-fotograf-varna/ ), вие сте на правилното място! Балин Балев е опитен фотограф с над 7 години опит като сватбен фотограф, над 40.000 заснети кадъра и над 200 участия в сватбени събития.
Той работи с висококачествена, професионална техника и има индивидуално отношение към всеки клиент - прави специални пакети според вашите желания и възможности.
Ако ви трябва сватбен фотограф за София и района ( https://bbalev.com/svatbi/svatben-fotograf-sofia/) или сватбен фотограф за Бургас и района ( https://bbalev.com/svatbi/svatben-fotograf-burgas/ ), той може да ви свърши перфектна работа! Защото освен във Варна, той поема ангажименти из цяла България, както и извън страната.
Балин Балев съчетава комбинацията от фоторепортаж и художествена фотография. Техниките, които използва, както и усърдната работа на него и екипа му, спомагат за постигането на страхотни резултати и на много доволни клиенти. За него, усмивката на клиента и добрата свършена работа носят най-голямото удовлетворение.
С удоволствие може да помогне с креативни идеи за снимките, както и за цялостната организация на сватбения ден и държи да улови характера на всяка двойка младоженци - без изкуствени усмивки и позьорски кадри. Той се старае да пресъздаде любовта ви в една приказка, разказана със снимки. Защото, както знаете, сватбения ден е един от най-важните и си снимките остават като топли спомени цял живот!

Follow Сватбен фотограф Балин Балев on

Details about Сватбен фотограф Балин Балев

Сватбен фотограф Балин Балев FAQs

❤️️ Additional Hours? ❤️️

Yes

❤️️ Destination / Travel? ❤️️

Yes

❤️️ Wedding Portraits? ❤️️

Yes


Location : Bulgaria, Varna,