from 1000 €

NeoDigital studio

  Bulgaria, Plovdiv,

More about NeoDigital studio

Сватбата е един от най-важните и емоционални моменти в живота на всеки човек. Затова е важно да запазите спомените от този ден в сватбено видео, което да отразява вашата любов, радост и щастие.

Сватбените трейлъри и филми, които създаваме, имат за цел да покажат кулминационните моменти от сватбения ден – подготовката на младоженците, сватбения ритуал по подписването, венчавка, първият танц, купона в ресторанта и реакциите на гостите. Искам всеки, който гледа видеото, да усети атмосферата и емоциите на вашия ден.

Като сватбен видеограф, аз съм повече от просто наблюдател. Аз съм разказвачът, който превръща моментите от този ден в емоционален спомен, който позволява на двойките да го преживяват отново и отново.

Аз вярвам, че всеки сватбен ден е уникален и заслужава да бъде заснет по специален начин.
Сватбата е един от най-важните и емоционални моменти в живота на всеки човек. Затова е важно да запазите спомените от този ден в сватбено видео, което да отразява вашата любов, радост и щастие. Сватбените трейлъри и филми, които създаваме, имат за цел да покажат кулминационните моменти от сватбения ден – подготовката на младоженците, сватбения ритуал по подписването, венчавка, първият танц, купона в ресторанта и реакциите на гостите. Искам всеки, който гледа видеото, да усети атмосферата и емоциите на вашия ден. Като сватбен видеограф, аз съм повече от просто наблюдател. Аз съм разказвачът, който превръща моментите от този ден в емоционален спомен, който позволява на двойките да го преживяват отново и отново. Аз вярвам, че всеки сватбен ден е уникален и заслужава да бъде заснет по специален начин.
Videography Style
Videography Services
Price